Laat je gidsen

08-07-2021
0 reacties

De lange periode van inactiviteit in het veld is door onze grensparkgidsen aangegrepen om het aanbod flink te vernieuwen. Zo kun je weer regelmatig terecht in de Infokeet voor geleide wandelingen en is er een nieuwe brochure met het volledige aanbod. Met een groep het grenspark in? Ook dat kan weer.

Nu de cijfers en de maatregelen het geleidelijk aan weer toelaten, kunnen ook onze grensparkgidsen opnieuw met groepjes het veld in. Of je nu te voet, op de fiets, met de bus of onze eigen Zonnetrein door het grenspark wil trekken, de gidsen staan klaar om je er alles over te vertellen. In de nieuwe zomerbrochure staat een breed scala aan mogelijkheden beschreven. Oude bekende en gloednieuwe excursies, er is voor elk wat wils. En, wees daar maar zeker van, ze zijn stuk voor stuk helemaal opnieuw uitgewerkt. De eerste papieren exemplaren van de nieuwe brochure worden verspreid via de Infokeet, binnenkort ook via onze grensparkgastheren.

Op de wetenschappelijke toer, terug in de tijd of in alle rust genieten van de vele vogelsoorten die Grenspark Groot Saeftinghe te bieden heeft. Alles te weten komen over de linies en grenzen die de regio hebben gevormd, of liever alles te weten komen over de drie-eenheid landbouw, natuur en haven die samen de toekomst van het grenspark vorm gaan geven. Zelfs flanerend langs de Scheldedijk weten onze grensparkgidsen je bij elke bocht iets nieuws te vertellen. Bekijk het eens op je gemak in detail op de nieuwe brochure en beslis dan met welke insteek jullie dit keer het grenspark induiken. Onze gidsen zijn er helemaal klaar voor.

Zonder afspraak het grenspark in? Elke tweede zondag van de maand vind je de Grenspark Gidsen in de Infokeet. Ze kunnen je alles vertellen over het Hedwige Prosperproject en Grenspark Groot Saeftinghe en kom je om 14u15 of 15u15, dan kun je zonder reservering aansluiten bij de geleide wandeling. Dat moet toch wel zowat het mooiste instapmoment zijn om kennis te maken met het grenspark en al haar geheimen. Zien we jou deze zondag in het grenspark?

Het aanbod van onze grensparkgidsen vind je ook hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen