Laat je gidsen!

11-06-2021
2 reacties

Lange tijd zaten onze grensparkgidsen zich thuis te verbijten. Dankzij de huidige versoepelingen kunnen ze eindelijk weer naar buiten. Eerste stap, de maandelijkse permanentie in de Infokeet. Bezoekers krijgen weer als vanouds enthousiast uitleg, nieuws en duiding over Grenspark Groot Saeftinghe.

Thuiswerken en reisbeperkingen gaven het afgelopen jaar een onverwachte prikkel aan de hoeveelheid bezoekers van Grenspark Groot Saeftinghe. Probeer je eens voor te stellen hoe moeilijk het was voor onze gidsen, om al die bezoekers voorbij te zien gaan, zonder dat zij in de gelegenheid waren hun verhaal te delen. Gelukkig komt daar nu langzaam weer verandering in. De grensparkgidsen bemannen vanaf nu weer iedere tweede zondag van de maand de permanentie in de Infokeet. Daar kunnen en willen zij u alles vertellen over Grenspark Groot Saeftinghe. 

De Infokeet is dagelijks vrij toegankelijk van 10u00 tot 16u00. De grensparkgidsen ontvangen u graag iedere tweede zondag van de maand. 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Arnold Verbist

11-06-21 om 14:11

Ja, we mogen weer. En wat een wijds uitzicht over polders, de machtige Schelde met zijn schepen, de haven, natuur, landbouw.  Doen!!

Kan ook per zonnetrein  www.zonnetrein-grootsaeftinghe.eu 

Walter Van de Velde

12-06-21 om 11:01

En mocht het centrum gesloten zijn, de container ernaast staat boordevol informatie...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen