Vacature bij de Zwarte Specht!

31-05-2021
0 reacties

Er is een vacature bij de Zwarte Specht, voor het project Samen Vooruit in Ecoregio Grenspark Groot Saeftinghe. Misschien wat voor jou? Lees snel verder!

Samen Vooruit in de Ecoregio Grenspark Groot Saeftinghe is een door Europa gesubsidieerd project om de effectiviteit van het Zwarte Specht concept aan te tonen op De Zeeuwse Akker (Graauw) en De Reyngaard (Absdale). Zwarte Specht is een biodynamisch landbouwconcept waar een gezonde bodem en de kwaliteit van het eindproduct centraal staan. Met onze totaaloplossing staan we biologische telers bij om hen een beter verdienmodel te bieden.

De biologische teelt van akkerbouwgewassen, groenten, fruit en bloemen krijgen in Zeeuws-Vlaanderen door innovatieve samenwerking van telers, consument en omgeving een nieuwe impuls. Het project Samen Vooruit is gestart in 2019 en loopt minstens 3 jaar. In 2021 komen er een tiental telers bij, die onder onze begeleiding telkens op 2 ha van hun land proeven zullen doen met ons concept.

We zijn per direct op zoek naar iemand die in het zomerseizoen bij de aangesloten telers langsgaat om te controleren of de uitvoering volgens het protocol verloopt, die waarnemingen doet en de resultaten vastlegt.

We zijn op zoek naar een gedreven iemand uit de regio Zeeuws-Vlaanderen of Waasland (of iemand die hier deze zomer wil verblijven), met interesse in biodynamische landbouw en die nauwkeurig kan werken. Ook studenten kunnen solliciteren!

Neem contact op via info@zwartespecht.com

Meer info over dit project, via www.zwartespecht.com 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen