Boergondisch succes (het vervolg)

25-05-2021
2 reacties

Na de gestaagde Boergondische wandeling met Pasen, konden liefhebbers van een mooie wandeling, lekkere hapjes en een goed glas het afgelopen Pinksterweekeinde opnieuw terecht in het grenspark voor een tweede ronde van dit succesvolle concept. Daar konden die paar regenbuitjes niets aan veranderen.

Ja, tussen de zonnige periodes door regende het af en toe een 'beetje'. Het maakte dat je alles waar Grenspark Groot Saeftinghe om wordt geroemd in een keer mee kreeg. Een stralend blauwe lucht, dreigend donkere stapelwolken, al kon ook die de pret niet bederven, de geijkte stortbui. Jong en oud was op de been in het grenspark. De onverharde paden werden dan misschien wat avontuurlijker dan voorzien, het grote voordeel ten opzichte van de eerste versie was dat deelnemers dit keer tijdens het nuttigen van hun versnaperingen even lekker konden gaan zitten. Elk in zijn eigen bubbel, maar wat zijn we blij dat dit weer kan.

Dijk op, dijk af maakt hongerig én dorstig, maar daar hadden de deelnemende streekholders gelukkig op gerekend. Het enthousiasme kwam duidelijk van beide kanten. De gastvrijheid van de organisatoren maakt het zo mogelijk nog moeilijker om af een toe een stop links te laten liggen, maar wat geeft het ook, we zijn hier in Grenspark Groot Saeftinghe onder elkaar. Je ziet iedereen opbloeien tijdens deze hernieuwde kennismaking met het grenspark. Ook Arnold, de chauffeur van de Zonnetrein, die voor het eerst in maanden weer eens echt zijn verhaal van Grenspark Groot Saeftinghe mocht vertellen. En dat is precies waar we met zijn allen zo lang op hebben gewacht.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Nele W

04-06-21 om 9:52

Het wordt tijd dat we nog eens afspreken met het werk voor een teamwandeling in het grenspark!

Anoniem

04-06-21 om 10:16

Leuk om dat te horen.

Via het platform Beleef het grenspark kan je een van onze excursies boeken onder leiding van onze grensparkgidsen. We hebben een uitgebreid aanbod. kijk eens bij Aanbod bezoeken. Ook heel wat andere ondernemers hebben een mooi aanbod. wandelen, fietsen, met de tractor, een eendje en zelfs met het grensparktreintje,... kan je op pad door het Grenspark Groot Saeftinghe. Het is een aanrader en vergeet dan niet even te stoppen bij onze gastheren dat maakt de beleving compleet.

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen