29 mei opnieuw afhaalmenu Culi-J

18-05-2021
0 reacties

Zaterdag 29 mei kunt u weer terecht in De Voedselbron in Graauw voor het maandelijkse afhaalmenu van Culi-J. Vaste afnemers weten inmiddels dat de 100% lokale producten in de handen van Chef Jeroen Vonk steevast leiden tot de heerlijkste gerechten. Ontdek de geneugten van Grenspark Groot Saeftinghe.

Niet altijd zin om te koken? Niemand hoeft je nog te vertellen dat veel restaurants vandaag de dag afhaalmenu's te kust en te keur aanbieden. Denk daarbij ook eens aan de minder voor de hand liggende initiatieven. Wat dacht je van de Voedselbron in Graauw, die zaterdag 29 mei in samenwerking met Jeroen Vonk van Culi-J opnieuw een overheerlijk menu aanbieden. Uiteraard bereid met de beste lokale ingrediƫnten. Ideaal na een verkwikkende wandeling door het grenspark, of gewoon om jezelf eens lekker te verwennen.

Dungesneden gebraden Saeftingher runderrosbief met truffelolie  en een kruidensalade, groene minestrone met croutons en een op de huid gebakken doradefilet met gekonfijte cerise tomaatjes. Het is zomaar een greep uit het menu van Culi-J waarmee we het geheel bijna tekort doen. Klik daarom snel op onderstaande link voor het volledige menu en vergeet niet te reserveren. Doen hoor!     

Reserveren kan via onderstaande link

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen