Week van de Korte Keten

14-05-2021
0 reacties

Van 15 t/m 23 mei is het weer Week van de Korte Keten. In heel Vlaanderen worden producenten en leveranciers van lokale producten in het zonnetje gezet. In Oost-Vlaanderen ligt de focus dit jaar op lokale hoeve- en streekproducten. In Grenspark Groot Saeftinghe zijn er daar genoeg van te vinden.

Het laatste jaar leren we met zijn alleen de eigen streek een stuk beter kennen. Daardoor ontdekken we ook meer en meer lokale producten. Da's mooi, want kopen bij de lokale boer of producent heeft meer dan één voordeel. Zo koop je altijd verse producten van de hoogste kwaliteit. Kakelvers en natuurlijk tegen een eerlijke prijs. Hier in Grenspark Groot Saeftinghe zijn we maar wat trots op onze eigen lokale producenten. Neem daarom snel een kijkje op de website van de Week van de Korte Keten en ontdek of je nog streekproducten kunt ontdekken die je nog niet hebt geproefd. Tot snel bij één van onze Streekholders.

Klik voor meer informatie over de Week van de Korte Keten en alle lokale deelnemers

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen