Wal-Art van start

05-05-2021
0 reacties

Om ook onder de Corona-maatregelen meer kunst naar de bezoekers van Hulst te kunnen brengen, organiseert HulstArt onder de naam Wal-Art een openlucht kunstroute over de Hulster stadswallen. Van 5 t/m 9 mei zijn er dertien kunstwerken te bewonderen tegen het decor van de historische vestingstad.

Wat is de betekenis van bevrijding tijdens een pandemie zoals we die vandaag beleven? Dat is het thema van de dertien geëxposeerde kunstwerken, maar ook de reden dat de expositie juist vandaag, 5 mei, bevrijdingsdag, in première gaat. De kunstwerken tonen de visie van de kunstenaars op de maatschappelijke ontwikkelingen tijdens de Coronacrisis. Kunstenaars uit Zeeuws-Vlaanderen en over de grens, dagen de bezoeker uit om na te denken over de situatie waarin we ons noodgedwongen bevinden. De route is dagelijks te volgen van 13:00 tot 17:00 uur. Starten doe je bij de nieuwe locatie van Hulstart aan het 's-Gravenhofplein in Hulst.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen