4e online talkshow! Kijk je ook weer mee?

04-05-2021
0 reacties

Op dinsdag 11 mei 2021 vindt alweer de vierde online talkshow plaats van 19:00 tot 20:00. Kijk, luister en doe je ook weer mee dinsdag 11 mei? Kijk verder in dit bericht voor meer info!

Eind januari 2021 was de derde online talkshow. Door de coronamaatregelen is het helaas nog steeds niet mogelijk elkaar ‘in het echt’ te zien. Zo ondertussen zijn we dit gewend, maar we vinden het wel jammer. Wat zouden we graag weer een bijeenkomst organiseren in het gebied zelf. Hopelijk geeft de komende periode daar meer ruimte toe en gaan we een hoopvolle periode tegemoet. Om jullie tóch bij te praten over alle ontwikkelingen in Grenspark Groot Saeftinghe organiseren we op 11 mei 2021 om 19:00 een vierde online talkshow.

De vierde online talkshow zal uitgezonden worden vanuit de Abdijstudio in het provinciehuis in Middelburg onder leiding van gastheer Richard Meersschaert. Het programma staat vol informatie en interactie. Want we staan niet stil; de ontwikkelingen in Grenspark Groot Saeftinghe gaan gewoon door. We praten jullie bij over de laatste nieuwtjes én uiteraard is er de mogelijkheid om jullie vragen te beantwoorden.

Kijk, luister en doe je dinsdagavond 11 mei ook (weer) mee?

Schrijf je nu in!
Via onderstaande button kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen. Wie weet komt jouw vraag aan de orde tijdens de uitzending. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Meld je hier aan!

Bekijk hier de uitnodiging

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen