Wat nu?

22-04-2021
0 reacties

We hebben afgelopen weekend allemaal de vreselijke beelden van de brand bij Bar Goed gezien. Woorden schieten tekort om uit te dragen hoezeer we meeleven met Yannick, Nathalie en de rest van het team. Het verlies van Bar Goed is ook voor Grenspark Groot Saeftinghe een flinke domper.

Het was zo mooi, het Ibiza aan de Schelde, een geuzennaam die je niet zomaar opgespeld krijgt. Als PopUp was Bar Goed een overweldigend succes, als volwaardig strandpaviljoen kreeg het nauwelijks de kans zich te bewijzen. Eerst Corona en nu deze alles verwoestende  brand, je zou voor minder bij de pakken gaan neerzitten. We weten, hopen dat het team van Bar Goed veerkrachtig genoeg is om de draad snel weer op te pakken, om hun droom aan de Schelde een derde leven te geven. Hoe dan ook.

Net nu er voor de horeca-ondernemers wat licht aan het eind van de tunnel zichtbaar wordt getroffen worden door een ramp van deze proporties, is wel het laatste wat je iemand toewenst. We hoeven hier niet uit te leggen dat we ons de opening van de terrassen anders hadden voorgesteld. In gedachten lagen we al onderuitgezakt met een drankje te genieten van het uitzicht over de Schelde. Het zal nog even moeten wachten, maar laat het geweten zijn dat we er allemaal bij zullen zijn zodra het weer kan.

Hier in Grenspark Groot Saeftinghe zijn we trots op onze ondernemers, onze Streekholders. Die trots zien we ook terug in de vele reacties op het vreselijke nieuws over de brand. Zoals de crowdfundingactie, die enkele dagen na de brand al ruim 15.000 euro heeft samengebracht om een nieuwe start af te trappen. Zoals iedereen wachten we met smart op meer en beter nieuws over ons favoriete stukje Perkpolder, want we weten allemaal, het is er Bar Goed.

Klik hier voor een directe link naar de crowdfunding

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen