Wie doet er mee?

People vector created by freepik - www.freepik.com
16-04-2021
0 reacties

Sinds november 2019 proberen we op deze pagina het laatste nieuws over alles wat Grenspark Groot Saeftinghe aanbelangt voor het voetlicht te brengen. Nieuws over het grenspark, nieuwe (wandel)routes, initiatieven van onze Streekholders, noem maar op. Maar… Dat kunnen we natuurlijk niet zonder jou!

De afgelopen anderhalf jaar is er hard gewerkt aan de invulling van dit participatieplatform. De vormgeving en inhoud zijn gaandeweg uitgekristalliseerd tot wat we voor ogen hadden: Een duidelijk informatief platform voor iedereen die betrokken is bij Grenspark Groot Saeftinghe. De oplettende lezer heeft het wellicht gezien, er ontbreekt één woord in die omschrijving, namelijk participatie. Deze website is opgezet als participatieplatform, als centrale plek waar alle Streekholders en anders geïnteresseerden in het grenspark elkaar kunnen vinden, benaderen en informeren. Precies dat gedeelte van onze doelstelling willen we nu, samen met jullie uiteraard, verder uitbouwen.

Hoe zie jij als Streekholder dit platform? Hoe gebruik je het? Wat zou er moeten veranderen opdat je het meer zou gebruiken? We zouden hier een oneindig lange lijst vragen kunnen stellen, maar het belangrijkste is dat jullie zelf na gaan denken over wat het platform voor jou en je rol in het grenspark kan betekenen. Gebruik je het al om je diensten aan te bieden? Is er al een pagina waarop jouw onderneming voor het voetlicht wordt gebracht? Maak je al deel uit van een van de vele werkgroepen? Kun je de weg een beetje vinden op deze site? We willen het zo graag van jullie horen. Altijd op zoek naar beter en vooral altijd op zoek naar hoe we dat samen kunnen verwezenlijken.

Het afgelopen jaar was het niet altijd even makkelijk om met elkaar in contact te komen, dat voelen wij ook. Het is soms zoeken naar het nieuws dat voor het oprapen zou moeten liggen. De afstand tot het grenspark is soms groot, terwijl we er vaak letterlijk middenin staan. Natuurlijk hopen we dat we elkaar snel weer zonder barrière in levende lijve kunnen ontmoeten, maar tot die tijd willen we niet bij de pakken blijven neerzitten. Als eerste stap denken wij aan een redactievorm, waarbij het platform daadwerkelijk als contactmedium kan worden uitgebouwd. Ons team kan wel wat input gebruiken met andere woorden.

Heb jij nieuws, is er iets besproken in de werkgroep waar je deel van uitmaakt dat zeker wereldkundig gemaakt mag worden, wil je graag dat ook jouw innovatie voor het voetlicht komt? Hier op het participatieplatform is de ruimte voor al jouw grensparkgerelateerde zaken. Kijk eens in hoeverre je daar zelf mee aan de slag kunt gaan, of vraag ons daarbij om ondersteuning. En vooral, heb je iets te vertellen, vertel het ons. We helpen je graag om ook jouw verhaal hier op het platform vorm te geven. Mail ons, bel ons of laat het achter hieronder in de comments, want vergeet niet, het grenspark dat ben jij!

 

Mail RoswithaMail Elise  Mail Marc

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen