Grenspark smaekt naar meer

08-04-2021
0 reacties

We raken langzamerhand noodgedwongen gewend aan gesloten deuren en terrassen. En dat terwijl we om dezelfde reden veel meer buiten komen. Steeds meer ondernemers proberen het contact met oude en nieuwe klanten warm te houden met afhaalmogelijkheden of andere initiatieven. Ook hier in het grenspark.

Zo lezen we elders op dit platform dat Gerda van De Zoete Bredero in Graauw op simpele aanvraag heerlijke picknicks voorziet. Af te halen in de winkel, of tegen een geringe meerprijs te bezorgen op locatie in Grenspark Groot Saeftinghe. In de picknicktas vind je vanzelfsprekend alleen de lokale producten waar De Zoete Bredero om bekend staat. Naast het basispakket breidt Gerda de picknick op verzoek graag uit met een keur aan extra lekkernijen. Of je nu je wandelschoenen aantrekt, bij De Snelle Fiets in Hulst op je gehuurde fiets stapt, kiest voor een ontspannen rit op de CB E-Fatbike of met een gezelschap de Zonnetrein afhuurt, met de 'Grote Smaekt picknicktas' van Gerda wordt elke uitstap in het grenspark extra lekker.

Liever thuis de voeten onder tafel steken, maar niet altijd zin om te koken? Niemand hoeft je nog te vertellen dat veel restaurants vandaag de dag afhaalmenu's te kust en te keur aanbieden. Denk daarbij ook eens aan de minder voor de hand liggende initiatieven. Wat dacht je van de Voedselbron in Graauw, die zaterdag 17 april in samenwerking met Jeroen Vonk van Culi-J een overheerlijk voorjaarsmenu aanbieden. Ideaal na een verkwikkende wandeling door het grenspark.  Terwijl we dit zo schrijven weten we al dat we andere aanbieders aan het vergeten zijn. Ben jij Streekholder in Grenspark Groot Saeftinghe en wil je jouw initiatief wereldkundig maken? Aarzel niet het hier op het platform aan te bieden!

 

De Grote Smaekt Picknicktas

Het Culi-J Voorjaarsmenu       

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen