Boergondisch succes

07-04-2021
0 reacties

De 'Boergondische' wandeling die afgelopen weekeinde werd aangeboden door vijf Streekholders van Grenspark Groot Saeftinghe is een groot succes geworden. De flinke wandeling door het grenspark en de lekkernijen tijdens de stops bleken een gouden combinatie tijdens het verlengde paasweekeinde.

Maar liefst 1450 mensen gaven acte de présence tijdens de Boergondische wandeling dit Paasweekeinde. Had de organisatie er geen stop op gezet, het zouden er nog meer zijn geweest. Ondanks, of misschien wel dankzij, Conona wisten al deze mensen de weg naar Grenspark Groot Saeftinghe te vinden. Meer dan terecht natuurlijk, want de drie uitgezette wandelingen, 5, 8 en 14 km, gaven de deelnemers een prachtig overzicht van de schoonheid van het grenspark. Langs gebaande paden eerder dan langs de openbare weg. Via velden, over de dijken, langs kiezelpaadjes… een avontuurlijke route voor iedereen.

Dankzij De Mariahoeve, Café Het Verdronken Land, ZVL Friet, Voedselbron Graauw en B&B Het Verborgen Geluk, de vijf Streekholders die de organisatie van dit geslaagde weekend op zich genomen hebben, wist iedere wandelaar zich gastvrij ontvangen. Waren de Streekholders in aanvang wat nerveus, het was tenslotte al even geleden dat zij nog gasten mochten ontvangen, veranderde dat al snel in het enthousiasme dat we van hen gewend zijn. Het zouden ook onze Streekholders niet zijn wanneer zij hun nering niet hadden opengesteld voor een smakelijke takeaway om de voorbijgangers te laten proeven van Grenspark Groot Saeftinghe. Herkenbaar aan de nieuwe schorten van streekmerk 'Groot Saeftinghe Smaekt' wisten ze iedereen te verleiden.

Dat het wandelweekend een doorslaand succes is geworden blijkt ook uit verschillende reacties van deelnemers. De een al bekend met het grenspark, de ander voor het eerst proevend van dit bijzondere stukje grensgebied.

'De wandeling was de perfecte manier om het vakantiegevoel naar boven te laten komen! Een mengeling van ontspannend wandelen, lekkere hapjes en drankjes en het enthousiasme van de organisatoren zorgden voor de perfecte sfeer.'

'Zeker een aanrader. Oke ik ben hier heel slecht in, maar ik vond het echt heel tof om te doen, heel gezellig, ik ging met een gelukzalig gevoel naar huis.'

Dat zijn voorwaar recensies die je in je zak mag steken en een pluim voor de gastvrijheid van Grenspark Groot Saeftinghe en onze Streekholders.

Afbeeldingen

De Bourgondische wandeling in bewegend beeld.

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen