Beveren in vier seizoenen

30-03-2021
1 reacties

Je hoeft niet ver te reizen om betoverd te worden door landschappen en kastelen. De dienst Toerisme van Beveren schreef daarom een fotowedstrijd uit waarin de streek en de 4 seizoenen centraal staan. Het verbluffende resultaat is de komende maanden te zien tijdens een bijzondere reizende buitenexpo.

De opdracht luidde het fotograferen van unieke plaatsen in Beveren doorheen de vier seizoenen. Liefst 125 fotografen lieten zich hierdoor inspireren en zonden opgeteld 545 stuk voor stuk bijzondere beelden in. Een jury kreeg de zware taak om uit de vele inzendingen een short list van 22 foto's samen te stellen en hieruit de drie uiteindelijke winnaars te selecteren. Zeker geen gemakkelijke opgave, gezien de kwaliteit van de inzendingen. Dat is zeker terug te zien in het niveau van de reizende expo die als afsluiting van de fotowedstrijd op verschillende plaatsen in de gemeente Beveren te bewonderen is.

Reis met de winnende beelden rond Beveren en ontdek zo de streek doorheen de 4 seizoenen. De foto's weerspiegelen Beveren en de deelgemeentes, verrassen met hun contrast en gemoedelijkheid. De polder, de haven, de kastelen en de mensen tonen hier hun unieke geschiedenis en typische karakter. Je kunt de expositie eenvoudig bewonderen tijdens je uitstap, aangezien ze volledig Corona-proof buiten langs wandel- en fietsroutes tentoon wordt gesteld. Van april tot juni staat de reizende expo langs de wandeldijk van Fort Liefkenshoek, in juli en augustus verhuizen de foto's naar de fietsroute Vijdland om uiteindelijk in september en oktober midden in Grenspark Groot Saeftinghe te eindigen. Bekijk Beveren met een frisse blik en geniet van de expositie.

 

Lees hier alles over de laureaten en de exacte locaties van de expositie

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Peter Cauwenberghs

31-03-21 om 11:01

Top!

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen