Infopunt Inulst verplaatst

11-02-2021
0 reacties

De campagne Inulst showt al ruim een jaar de veelzijdigheid van de gemeente Hulst aan de buitenwereld. Daarbij hoort ook het infopunt #inulst in de Hulster binnenstad. Wegens de ombouw van de huidige locatie tot museum verhuist dit infopunt tijdelijk naar een nieuwe locatie aan de Overdamstraat 15.

Het infopunt #inulst is het centrale punt voor toeristische informatie over het Land van Hulst. Excursies, fiets- en wandelroutes, informatie over logies en natuurlijk souvenirs, #inulst heeft het allemaal. Die dienstverlening heeft een extra boost gekregen nu per 1 januari ook de taken van de VVV zijn overgenomen. Naast de gekende acties, evenementen en de contacten tussen ondernemers en gemeente maakt Inulst nu dus ook een grote stap in de professionalisering van haar toeristische taken.

Na het besluit van VVV-Zeeland om haar activiteiten te beƫindigen, hebben de Zeeuwse gemeenten besloten de toeristische kar weer zelf te gaan trekken. In Hulst heeft men deze activiteiten nu dus ondergebracht bij het infopunt #inulst. Een logische keuze die voor beide partijen op een winwin-situatie uit zal draaien. Voorlopig zal de consument nog even tevreden moeten zijn met de online informatie van het infopunt, maar zodra de coronamaatregelen weer enige ruimte openlaten zullen de deuren van het infopunt #inulst wijdopen gaan voor iedereen die meer wil weten over de vele mogelijkheden Inulst!

 

Rechtstreeks naar de website van Inulst

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen