Grenspark inspireert

copyright CB E-fatbike
02-02-2021
0 reacties

Veel ondernemers zijn al actief in de ontwikkeling van Grenspark Groot Saeftinghe. Dat jonge ondernemers zich laten inspireren door het grenspark om een nieuw initiatief op te zetten is een volgende stap. Een logische, maar daarom nog niet vanzelfsprekend. Daarom een warm welkom voor CB E-fatbike.

Het is leuk om in de krant te lezen dat jonge ondernemers brood zien in de vele ontwikkelingen in de regio. De kerels achter CB E-fatbike zagen met eigen ogen hoe hun geliefde Perkpolder steeds meer volk trekt. Met het oog op het Plan Perkpolder, de brede uitwerking van een recreatief netwerk in Grenspark Groot Saeftinghe en het enthousiasme van de gemeente Hulst voor het project Versterk de Scheldekust hebben zij het volste vertrouwen in een toekomst als toeristische trekpleister voor deze hoek van Zeeuws-Vlaanderen. Ze laten zich niet afschrikken door de huidige moeilijke omstandigheden, maar mikken er op dit voorjaar volle bak van start te kunnen.

Ze hebben natuurlijk gelijk, op zo'n ├╝berrelaxte elektrische fatbike rustig door het landschap van het grenspark toeren, hoe lekker moet dat zijn. Kop in de wind en genieten van het uitzicht. Het enige wat je hoort is het zoeven van je banden. En de oorverdovende stilte van het grenspark natuurlijk. Het gekrijs der meeuwen, de aanrollende golven, het geritsel van de bladeren. In alle rust genieten en ook nog eens cool voor de dag komen. Het moet wel heel raar lopen wil daar geen markt voor zijn. Wij voorspellen dat de E-fatbikes komende zomer een heel bekend gezicht gaan worden langs de dijken van het grenspark!

 

Het PZC-artikel kun je hier lezen

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen