Complimentenregen

12-01-2021
0 reacties

Regelmatig vallen ondernemers uit Grenspark Groot Saeftinghe in de prijzen. Zo verwonderlijk is dat natuurlijk niet, in een regio waar innovatie en vernieuwing, maar vooral gastvrijheid de boventoon voeren. Gina Poppe en Marc De Boey zijn andermaal bij de laureaten. Een klein woordje uitleg.

Het bestuur van de provincie Oost-Vlaanderen roept jaarlijks vier bedrijven uit die Oost-Vlaanderen in binnen- en buitenland op de kaart zetten. Tot deze zogenaamde Verdienstelijke Oost-Vlamingen behoren sinds kort ook het innovatieve mestverwerkingsbedrijf Fertikal uit Beveren en natuurlijk onze eigen IJshoeve De Boey uit Sint-Gillis-Waas. Ecologisch verantwoorde verwerking van mestoverschotten en zuivel die zonder bewerking achteraf geschikt is voor mensen met een intolerantie voor melkproducten. Niet zomaar twee voorbeelden van innovatie in de landbouw, maar stuk voor stuk ontwikkelingen die benadrukken waar Grenspark Groot Saeftinghe voor staat.

Aan de noordkant van de landsgrens heeft de provincie Zeeland dan weer haar jaarlijkse Zeeuwse Complimenten uitgedeeld. Uitbaatster Gina Poppe van Café Het Verdronken Land in Emmadorp mocht ook zo'n compliment op haar palmares bijschrijven. Als grensparkgezicht van het eerste uur is Gina nauw betrokken bij alles wat er in Grenspark Groot Saeftinghe gebeurt. Gina droomt niet alleen van een mooie toekomst, ze doet er ook alles aan om die te helpen verwezenlijken. Met recht een vrouw om trots op te zijn en haar Zeeuws Compliment meer dan waard.

 

Kijk hier naar de bekendmaking van de Verdienstelijke Oost-Vlamingen

Kijk hier naar de uitreiking van de Zeeuwse Complimenten

 

 

 

Uitreiking Zeeuwse Complimenten 2020

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen