Kijk jij vanavond ook mee? 3e online talkshow Grenspark Groot Saeftinghe: Showcooking.

25-01-2021
0 reacties

Dat ziet er lekker uit toch? De vegetarische lasagne op de foto hierboven. Groot Saeftinghe Smaekt! En jij kunt leren dit topgerecht vol verse streekproducten uit het grenspark te maken! Hoe? Dat leggen we hieronder aan je uit.

Het begin van het nieuwe jaar 2021 is een mooi moment om weer eens bij te praten en te vertellen wat er allemaal op stapel staat. Daarom organiseren we een nieuwe derde online talkshow. Een heel bijzondere: het wordt een ‘Showcooking’ uitzending, vol lekkers om je vingers bij af te likken...

De uitzending staat in het teken van het streekmerk Grenspark Groot Saeftinghe. Dit keer vanuit maar liefst twee locaties. We praten je bij over het streekmerk en andere ontwikkelingen in het grenspark vanuit de Abdijstudio in het provinciehuis in Middelburg. Vanuit Bed & Breakfast ‘Het Verborgen Geluk’ in Emmadorp zal aanstormend kooktalent Yassin Hadouchi samen met jou als kijker een vegetarische Grenspark Groot Saeftinghe lasagne 2.0 bereiden. Het gerecht bestaat uit producten van diverse streekholders uit het gebied en staat symbool voor de start van de ontwikkeling van het streekmerk.

Kijk, luister en kook je vanavond ook mee?

Schrijf je nu in!
Via onderstaande button kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Ja ik meld me aan!

Bekijk hier de uitnodiging!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen