Het hogere doel van Alles Lokaal

30-12-2020
0 reacties

Dat de PopUp Store van Alles Lokaal tegenwoordig in de boerderijwinkel van de Voedselbron in Graauw te vinden is, dat berichtten we hier natuurlijk al eerder. In het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad kwamen we een leuk artikel tegen over bezieler Maarten de Ridder en zijn hogere doelen.

We gaan hier natuurlijk niet kopiëren uit het artikel van een ander, de link naar het volledige interview met Maarten staat hieronder, maar we leggen graag nog eens de nadruk op hoe Grenspark Groot Saeftinghe verbind. Maarten geeft het zelf ook aan, door samenwerking te zoeken in het uitwerken van je plannen, ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën. Voorkom je dat je verzuipt in reglementering en administratie en kun je dichter bij je oorspronkelijke ideologie blijven. Maarten en de zijnen hebben hun ritme gevonden in Grenspark Groot Saeftinghe, wie volgt?

 

Het hele artikel in het ZVA staat hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen