Shop lokaal, ook online

16-12-2020
0 reacties

Toegegeven, de titel boven dit artikel hebben we niet zelf bedacht, maar we staan er natuurlijk wel voor de volle honderd procent achter. Ook in Grenspark Groot Saeftinghe laten de lockdown en de funshopbeperkingen zich voelen. Gelukkig zijn ook onze ondernemers volop actief op het wereldwijde web.

Ondanks alle voortekenen lijkt iedereen overvallen door de nieuwe, verstrengde maatregelen. In Nederland zijn ze al van kracht, in Vlaanderen wacht men met angst en beven de volgende persconferentie van de regering af. In de tussentijd proberen we er allemaal het beste van te maken. Zeker hier in het grenspark, waar overleven deel uitmaakt van het collectieve DNA. Nu de winkels dicht zijn en funshoppen actief wordt tegengegaan, worden we meer dan ooit afhankelijk van online bestellen, afhalen en thuisbezorgen. Gelukkig is er meer dan bol.com alleen en weten steeds meer lokale ondernemers de weg naar het internet te vinden.

Dat Grenspark Gastheren en Streekholders al volop actief zijn in het aanbieden van alternatieven geeft maar weer eens aan hoe ondernemend het grenspark daadwerkelijk is. Bij de Arenberghoeve, Het Verborgen Geluk en Chez Ta10 worden er bijvoorbeeld volop cadeaubonnen voor een prettig verblijf aangeboden, Alles Lokaal, Landwinkel Oude Stoof en Zoete Bredero voorzien in bijzondere geschenkmanden en De Ketchupfabriek en The Holy Spiritus hebben de webshop wagenwijd open staan. Even geen zin om te koken, of nog een ijstaart nodig voor de feestdagen? Bij Café Het Verdronken Land en IJshoeve De Boey staat de take-away voor u klaar.

We zouden hier nog uren door kunnen gaan met het opnoemen van voorbeelden en we hebben er ook vast minstens zoveel over het hoofd gezien. De boodschap is evenwel duidelijk, Grenspark Groot Saeftinghe heeft meer dan genoeg te bieden voor de last-minute-shoppers, de ik-moet-nog-snel-iets-voor-onder-de-kerstboom-stressers en de vandaag-heb-ik-even-geen-zin-om-zelf-te-koken-prinsessen (m/v). Precies daarom dat we de titel boven dit artikel hebben 'geleend'. Want of je nu in het grenspark shopt of onderneemt, dit is de kans om iets te betekenen voor de mensen in je directe omgeving. Wat past er nou beter bij een Kerst in Corona-tijden dan die gedachte?

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen