Havenland Run & Walk Corona-style

fotografie Sven Dullaert
09-12-2020
0 reacties

Normaal kan de actieve wandelaar of hardloper begin november zijn of haar hart ophalen tijdens de Havenland Run & Walk in en rondom de haven van Antwerpen. Dat uitstel niet altijd afstel hoeft te zijn bewijst de opzet van de uitgestelde versie 2020. Dat is de spirit van Grenspark Groot Saeftinghe.

In en rondom de haven van Antwerpen vind je normaal gesproken een brede waaier aan recreatieve mogelijkheden. Trek de natuur in, ontdek erfgoed en cultuur of fiets door het unieke havenlandschap. De Havenland Run & Walk is daarvan een prachtig voorbeeld. Groot was dan ook de teleurstelling toen bekend werd dat de Havenland Run & Walk 2020 door de impact van de Covid-19 pandemie niet in haar gekende vorm kon doorgaan. Voor de organisatie geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Na alle opties te hebben overlopen is besloten de versie 2020 in een heel ander jasje te hijsen. In plaats van een 'fixed date' kunnen de deelnemers nu kiezen uit bijna alle dagen van de kerstvakantie.

10 dagen, maximaal 200 deelnemers per dag. Op voorhand inschrijven is uiteraard een vereiste. Wees er snel bij, want de inschrijvingen gaan hard. Deelnemers krijgen na inschrijving hun borstnummer of polsbandje per post thuisgestuurd. Inschrijven kan daarom ten laatste een week voor de gekozen datum. Daginschrijvingen ter plaatse zijn niet mogelijk. Schrijf je snel in op de website, vul je dag van keuze en het gewenste tijdsslot waarin je wilt vertrekken in en de rest wijst zich vanzelf. Let op, het aantal deelnemers is beperkt, dus vol = vol. Hou het veilig. Check de meest recente Covid-19-richtlijnen van de federale overheid en de lokale besturen. Allemaal samen zorgen we er voor dat ook deze Havenland Run & Walk een groot succes wordt.

 

Meer informatie en inschrijven op de website van Havenland

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen