Platform in nieuwe huisstijl

27-11-2020
0 reacties

De oplettende gebruiker van deze website had het waarschijnlijk al gezien, langzaam maar zeker veranderde het uiterlijk van het platform. Deze week zijn de laatste aanpassingen doorgevoerd en voldoet ook het platform van Grenspark Groot Saeftinghe aan alle regels uit het huisstijl handboek.

Lettertypes, kleuren, schrijfstijl, er komt veel bij kijken om een huisstijl te creƫren. Kort geleden presenteerden de werkgroep Branding en Marketing samen met Bureau Zidiot dan ook met trots het afgeronde Huisstijl Handboek voor Grenspark Groot Saeftinghe. Een lijvig werk, vol tips en tricks om de communicatie rond het grenspark een uniforme uitstraling te geven. Herkenbaarheid is troef, dat weten we allemaal. Van het nieuwe grensparklogo over de kleuren van de nieuwe vlaggen naar het gebruik van de juiste lettertypen in folders en op borden. Vanaf nu hoeft niemand meer in het duister te tasten, je vindt het allemaal terug in het Huisstijl Handboek. Hoog tijd dus, om ook onze eigen communicatiekanalen helemaal up to date te maken.

De Facebookpagina van Grenspark Groot Saeftinghe, sinds kort ook ons eigen Instagram-account en natuurlijk het participatieplatform van het grenspark zelf, allemaal hebben ze inmiddels de herkenbare uitstraling van het grenspark gekregen. De aardse tinten die in alle bescheidenheid meer dan een betekenis omvatten. Rustig, duidelijk en vooral herkenbaar, een streven dat met verve bereikt lijkt te zijn. Net als op onze sociale media wordt de nieuwe huisstijl zo beetje bij beetje uitgerold over heel Grenspark Groot Saeftinghe. Zonder dat we het echt merken, groeien we er langzaam in. Veelzeggend voor de ontwikkeling van heel het grenspark, benadrukken we zo de groei van de verbinding binnen de regio. Doe jij ook mee?

 

Klik hier om het volledige Huisstijl Handboek in te kijken

 

Heb je onze nieuwe groepenpagina al gezien?

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen