Het grenspark als populaire bestemming

Fotografie: Sven Dullaert
20-11-2020
0 reacties

Steeds vaker kunnen we hier verwijzen naar andere publicaties die Grenspark Groot Saeftinghe naar voren schuiven als ideale locatie voor dagtrips of langere verblijven. Ook al zijn het vreemde tijden, de bekendheid van het grenspark groeit gewoon door. Een ontwikkeling die wij maar wat graag zien.

Dit keer verwijzen we graag naar de website Waasland.be waar zeven authentieke plekken in Grenspark Groot Saeftinghe voor het voetlicht worden gebracht. Prosperdorp als filmset, de radartorens van Beveren en Ossenisse als uitzichtpunt en het PolderMAS als poldercultuurtempel, zijn daar zomaar drie voorbeelden van. Voorbeelden van het rijke en veelzijdige aanbod van het grenspark. En natuurlijk, niet alles is (altijd) open in deze verwarrende periode, maar tussen de beschreven bestemmingen zit voldoende aanbod om uit te kiezen. En de rest, ach dat komt later wel een keer, er blijft immers altijd genoeg te ontdekken in Grenspark Groot Saeftinghe.

 

Ga naar de website van Waasland.be

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen