Beveren Wandelt

Fotografie: Sven Dullaert
16-11-2020
0 reacties

Ieder jaar organiseert de Sportdienst van de gemeente Beveren een geleide wandeling in de Prosperpolder. Helaas gooit Corona dit jaar roet in het eten, wandelingen onder begeleiding zijn dit najaar niet meer mogelijk. Niet getreurd, de nimmer aflatende Sportdienst heeft een alternatief voorhanden!

De maatregelen rond de Covid-19 pandemie trekken een behoorlijke streep door tal van activiteiten en uitstappen dit jaar. Om niet tegen de muren op te lopen van frustratie en verveling zien we dat veel mensen de weg naar buiten hebben gevonden. Op sommige plaatsen is het zo druk dat de remedie erger lijkt te worden dan de kwaal. Gelukkig is er hier in Grenspark Groot Saeftinghe nog ruimte genoeg om een frisse neus te halen. Niet tijdens een geleide wandeling, we zeiden het al, maar bijvoorbeeld wel langs een van de bewegwijzerde wandelingen van de gemeentelijke Sportdienst uit Beveren.

Drie wandelingen heeft de Sportdienst uitgepijld. Ze starten allemaal aan het Jeugdcentrum aan de Engelbertusstraat in Prosperdorp. Volg je de rode pijlen, dan zit je op de eerste route die 9,5 km lang is. De blauwe pijlen voeren je langs de met 6,5 km iets kortere tweede route en de zwarte pijlen wijzen je tot slot de weg langs de langste route van maar liefst 13 km. De diehards mogen natuurlijk altijd zelf een marathon samenstellen uit de drie voorgestelde routes. Voor de kinderen zijn er onderweg verschillende leuke opdrachten voorzien, dus een familie-uitstap ligt voor de hand.

Meer informatie? Kijk hier.

Bij het vertrekpunt vind je een bord met enkele richtlijnen: Wandel met maximaal 4 personen, houd anderhalve meter afstand en blijf niet rondhangen. Samen komen we er wel doorheen. Veel plezier in het grenspark.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen