Grenspark nu ook op Instagram

12-11-2020
0 reacties

Grenspark Groot Saeftinghe is volop in ontwikkeling en daar zijn we maar wat trots op. In de talkshow afgelopen dinsdag werd het al vermeld, binnenkort vind je ons ook op Instagram. Nou, laat dat binnenkort er maar af, vanaf nu kun je het grenspark van dichtbij volgen op onze Instagram account.

Het laatste nieuws van en voor Streekholders van Grenspark Groot Saeftinghe vind je natuurlijk altijd hier op het participatieplatform. Om ook het grote publiek snel en efficiënt te bereiken, maken we ook steeds meer gebruik van sociale media. Zo vind je ons al even terug op Facebook en nu dus ook op Instagram. Altijd meteen weten wat er speelt in het grenspark? Volg Grenspark Groot Saeftinghe dan nu op jouw favoriete social media kanaal. Voor uitgebreider nieuws en meer achtergrond blijft het participatieplatform natuurlijk altijd de aangewezen plek. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het grenspark via je favoriete kanaal.

 

Grenspark Groot Saeftinghe op Instagram

Grenspark Groot Saeftinghe op Facebook

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen