Grenspark in tijden van Corona - Online Talkshow deel 2

09-11-2020
0 reacties

Na het succes van de eerste online talkshow in juli neemt onze gastheer Marc Pannier je weer mee op excursie door de voortsnellende ontwikkeling van het grenspark. Al het laatste nieuws, interessante gasten en fraaie beelden. Morgenmiddag dinsdag 10 november 2020, Jij bent er toch ook (weer) bij?

Omdat fysieke bijeenkomsten nog steeds niet mogelijk zijn kiezen we er voor om jullie opnieuw via een online talkshow op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen in Grenspark Groot Saeftinghe. Dit keer ontvangt Marc Pannier zijn gasten in de Abdijstudio in het Middelburgse provinciehuis. Projectleiders en bestuurders komen meepraten over de toekomst van het grenspark. Waar staan we nu, wat zijn de kansen en waar gaan we als eerste mee aan de slag? Geloof ons, genoeg stof tot nadenken en over mee te praten. Gelukkig is de talkshow ook dit keer weer interactief, dus daar heeft u alle mogelijkheden toe. Vergeet het niet, morgenmiddag, dinsdag 10 november van 17:00 tot 17:45 uur.

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu! Via onderstaande button kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren op stellingen. Wie weet komt jouw vraag aan de orde tijdens de uitzending. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

 

Ja, ik meld me aan voor de online talkshow!

Bekijk hier de uitnodiging!

De uitzending in juli gemist? Kijk ze nu terug!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen