Nationale Bodemtop 2020

Fotografie: Sven Dullaert
06-11-2020
0 reacties

Op 11 november organiseert het Nederlandse Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit de Nationale Bodemtop 2020. Duurzaam bodembeheer is een onderwerp dat bij ons in het grenspark hoog in het vaandel staat. Registreer je daarom nu en volg de volledige bodemtop online. Doen hoor!

Voor wie en wanneer?
De Nationale Bodemtop is bedoeld voor iedereen die werkt aan duurzaam bodembeheer, zoals agrariërs, ecologen, biologen, wetenschappers, waterschappen en provincies. Het online evenement is op 11 november om 11:00 en duurt ongeveer 60 minuten.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de bodemtop spreken verschillende gasten over de uitdagingen en kansen op het gebied van duurzaam bodembeheer. En het Nationaal Programma Landbouwbodems laat een overzicht zien van hun activiteiten.

Ook spreekt Jan Jacob van Dijk met ketenpartijen over de afspraken die er zijn om duurzaam bodembeheer in de agrarische sector mogelijk te maken. Hij is de onafhankelijke trekker van het Nationaal Programma Landbouwbodems. Je kunt ook vragen stellen die de tafelgasten beantwoorden.

Hoe aanmelden?
Je kunt je zonder kosten aanmelden op Royalcast.com/nationalebodemtop.

Meer informatie? 
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/nationale-bodemtop-2020 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen