Grenspark Groot Saeftinghe in Routen Magazine

04-11-2020
0 reacties

Toerisme Oost-Vlaanderen timmert behoorlijk aan de weg met nieuwe wandelroutes. Vorige week lieten we jullie al kennismaken met de Grenspark Groot Saeftinghe-route. Dit keer willen we de bespreking van deze en andere nieuwe routes in het Routen Magazine editie 2020 voor het voetlicht brengen

Editie 2020 is de allereerste van het gloednieuwe Routen Magazine, waarmee Toerisme Oost-Vlaanderen haar aanbod op Glossy wijze aan het grote publiek presenteert. Mooie reportages en dito beelden doen watertanden naar de vele te ontdekken schoonheden in het Oost-Vlaamse land. Ook de nieuwe Grenspark Groot Saeftinghe-route is opgenomen in dit nieuwe magazine. En ok, wij weten natuurlijk inmiddels wel dat het grenspark meer te bieden heeft dan 'ontpolderen en natuur', maar wie daar doorheen kan lezen weet dat er dankzij dit nieuwe magazine binnenkort weer nieuwe 'lezers' Grenspark Groot Saeftinghe komen ontdekken. Ze zijn alvast van harte welkom.

Bekijk hier de online versie van het Routen Magazine.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen