Uitnodiging tweede online talkshow!

22-10-2020
0 reacties

Meld je aan! Uitnodiging tweede online talkshow, dinsdagmiddag van 17.00 tot 17.45!

Voor de zomer zonden we onze eerste online talkshow uit. Vanuit paviljoen ’t Schor in Paal, middenin het gebied. We zijn een dikke drie maanden verder en het is tijd om elkaar weer bij te praten. Door de (aangescherpte) coronamaatregelen kan dit helaas nog niet ‘in het echt’. Daarom organiseren we een nieuwe online talkshow.

Dit keer vanuit de Abdijstudio in het provinciehuis in Middelburg bieden we onder leiding van gastheer Marc Pannier een korter programma aan. Uiteraard wel vol informatie en interactie. Want we staan niet stil; de ontwikkelingen in het Grenspark Groot Saeftinghe gaan gewoon door. De uitzending staat in het teken van de toekomst van het Grenspark.

Projectleiders en bestuurders geven antwoord op vragen als: Hoe ziet de samenwerking
eruit? Hoe gaat het verder in het gebied? Welke kansen liggen er en met welke gaan we als eerste aan de slag?

Kijk, luister en doe je dinsdagmiddag 10 november ook (weer) mee? Dit is dé kans om weer eens wat bekende gezichten te zien, je vragen af te vuren en je mening te geven.

Schrijf je nu in!
Via onderstaande button kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging pere-mail. Daarin staat een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen.
Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren op stellingen. Wie weet komt jouw vraag aan de orde tijdens de uitzending. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Ja, ik meld me aan voor de online talkshow!

Bekijk hier de uitnodiging!
 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen