Landbouwer en roofvogels, onverwachte bondgenoten

16-10-2020
2 reacties

De Vlaamse Landmaatschappij, Natuur en Bos en Port of Antwerp, partners van het Grenspark Groot Saeftinghe, willen de landbouwers bedanken die de afgelopen jaren kiekendiefvriendelijke teelt in hun bedrijfsvoering wilden opnemen. Daarvoor lieten zij een sfeervolle én interessante promotiefilm maken.

Het verhaal van de bruine kiekendief is onlosmakelijk verbonden met het ontstaan van Grenspark Groot Saeftinghe. Als een van de Grenspark Challenges is de kiekendiefvriendelijke teelt van in het begin een speerpunt geweest in de samenwerking tussen landbouw, natuur en haven. Daarmee is het een van de voorbeelden geworden die de succesvolle samenwerking tussen de drie pijlers voluit onderschrijft. De drie grote trekkers van het project, de Vlaamse Landmaatschappij (VLM), Natuur en Bos van de Vlaamse Gemeenschap (NBA) en Port of Antwerp willen met de nu gepresenteerde promotiefilm hun speciale dank uitspreken aan de landbouwers die het hebben aangedurfd om met hen in zee te gaan. Enkele van hen vertellen in de film hun even enthousiaste als ongezouten verhaal. Het kijken meer dan waard.

 

De afgelopen vier jaar onder een steen gelegen? Kijk dan hier voor meer uitleg over de kiekendiefvriendelijke teelt in Grenspark Groot Saeftinghe.

Landbouwer en roofvogel, onverwachte bondgenoten

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anoniem

16-10-20 om 20:52

Waar en wanneer is deze [promotie]film te bekijken?

Marc Zaan

16-10-20 om 21:34

De video staat als afbeelding boven het artikel. Veel kijkplezier.

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen