Zeeuwse streekproducent van het jaar

12-10-2020
0 reacties

Mogen we u wijzen op een Zeeuwse primeur, de allereerste verkiezing van de 'Zeeuwse streekproducent van het jaar'. Hiermee wil Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct een blijvende waardering voor de streekproducent in eigen dorp of streek onderstrepen. Stem nu, het kan nog tot woensdag 14 oktober.

Meer aandacht voor de producenten van Zeeuwse streekproducten, daar is het doel van deze eerste verkiezing van de 'Zeeuwse streekproducent van het jaar'. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct, beheerder van het Zeeuwse streekkeurmerk, vindt blijvende waardering voor de streekproducent een belangrijk gegeven. Er is al veel aandacht voor de typisch Zeeuwse streekproducten die de unieke combinatie van zee en land in onze provincie te bieden hebben. De bevlogen makers daarvan mogen daarbij zeker niet over het hoofd worden gezien. Zij zorgen tenslotte voor dat kenmerkende Zeeuwse landschap waarin we graag wonen, werken en verblijven.

Zeeland is groter dan alleen Grenspark Groot Saeftinghe, dat zie je ook aan de lange lijst genomineerden voor deze verkiezing. Desalniettemin mogen we trots zijn op onze eigen streekproducenten die een plaatsje hebben verworven op diezelfde lijst. Geen hen dat duwtje in de rug dat ze zeker verdienen, stem nu op je favoriete streekproducent en help hen het grenspark nog iets steviger op de kaart te zetten. Stemmen kun je op de website van Keurmerk Zeker Zeeuws. Wacht niet te lang, het 'stemlokaal' sluit op woensdag 14 oktober. Twee dagen later weten we dan wie de allereerste Zeeuwse streekproducent van het jaar is geworden. Duimen maar.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen