Smaken van vroeger en nu

07-10-2020
0 reacties

Het Melkhuis in Terhole biedt een breed assortiment verse zuivelproducten. Van rauwe melk tot verse yoghurt, hier komt alles uit eigen keuken. Het ambachtelijk boerenijs, een product waarin de herinnering aan vroeger misschien nog wel het mooist contrasteert met hedendaagse smaken, is het bekendst.

Ouderwets lekkere yoghurt, rauwe melk zo uit de tank en natuurlijk dat heerlijke ambachtelijke boerenijs, bij Het Melkhuis staat vakmanschap hoog in het vaandel. Hier weten ze nog hoe je lekkere zuivelproducten maakt. Geen massaproductie, maar heerlijke producten die profiteren van de belangrijkste factor die grootschaligheid altijd mist, tijd. Tijd om te rijpen, tijd om te ontwikkelen en vooral tijd om al die heerlijke grondstoffen en eindproducten die liefde te geven die ze verdiend. En dat proef je! De yoghurt en vla van Het Melkhuis zijn dikker en voller van smaak en dat verse ijs, dat moet je gewoon proeven.

De verse producten van Het Melkhuis vinden gretig aftrek bij restaurants en andere horeca-bedrijven. Naast de groeiende verkoop aan particuliere klanten en toevallige passanten, is de samenwerking met verschillende chefs een spannende ontwikkeling die tot de lekkerste resultaten leidt. Zo lazen we pas geleden nog in de krant dat zelfs basilicum of kerrie prachtig combineren met de ambachtelijke smaak van het boerenijs. En nee, die smaken vind je niet in de vitrine tijdens je fietstocht, maar de wetenschap dat er meer dan veertig smaken bestaan maakt toch op zijn minst nieuwsgierig naar het assortiment Grenspark Streekproducten van Het Melkhuis.

 

Meer over de producten van Het Melkhuis vind je op de website.

Het artikel in de PZC kun je hier teruglezen.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen