Zonnetrein ontsluit grenspark

16-09-2020
2 reacties

De Zonnetrein is terug in Grenspark Groot Saeftinghe, en hoe! Sinds kort rijdt de Zonnetrein weer over de wegen van het grenspark. Bijna onherkenbaar in het nieuwe livrei. Dat mag ook, want we kunnen bijna spreken van De Nieuwe Zonnetrein. Nu vrijdag 18 september volgt de officiƫle ingebruikname.

Tien ondernemers in Grenspark Groot Saeftinghe, vaak streekholders van het eerste uur, sloegen begin dit jaar de handen ineen om de Zonnetrein nieuw leven in te blazen. De techniek werd opgefrist, maar zeker ook het uiterlijk werd flink onder handen genomen. Met het nieuwe logo van het grenspark en de herkenbare kleuren van de nieuwe huisstijl, kreeg de Zonnetrein een fris en up-to-date aanzien. Klaar voor vele kilometers door onze prachtige regio. Daarmee is de kous natuurlijk niet af, de geheel vernieuwde Zonnetrein verdient een mooie rol in de ontsluiting van Grenspark Groot Saeftinghe. Een rol die dankzij de nieuwe uitbaters met verve wordt opgenomen.

De ondernemers die de trein exploiteren maken allen deel uit van Grenspark Groot Saeftinghe. Vanzelfsprekend dat dit gebied, met haar drie-eenheid van landbouw, natuur en haven, een grote rol krijgt in de arrangementen die worden aangeboden. Onderwerpen en activiteiten waar ze alles vanaf weten. Of je nu een rondrit van twee uur wil boeken of een volledige daguitstap, met de Zonnetrein kun je het precies zo invullen als jezelf wilt. Met de groep van de ene naar de andere locatie? De Zonnetrein is de perfecte taxi. Met een gids op pad of juist niet, je bepaalt het allemaal zelf.

Misschien ben je hem onderweg al tegengekomen, de geheel vernieuwde Zonnetrein, maar nu vrijdag 18 september volgen de officiële handelingen in Prosperdorp. Vanwege Corona alleen voor pers en genodigden, maar niet getreurd, zaterdagochtend rijdt de Zonnetrein speciaal voor de Streekproductenmarkt in Hulst een pendeldienst tussen de parkeerplaats bij de Karwei en de Bierkaai. En natuurlijk kun je de Zonnetrein vanaf nu gewoon boeken. Kijk daarvoor op de nieuwe website en volg alle ontwikkelingen op de sociale media van de Zonnetrein. Tot snel in het grenspark en natuurlijk aan boord van de Zonnetrein.

Facebook

Instagram

 

 

 

Afbeeldingen

Persmoment Zonnetrein in beeld

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anoniem

16-09-20 om 14:22

Knap werk van een hele reeks mensen. Proficiat.

Arnold Verbist

16-09-20 om 21:06

Boeken maar !!!

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen