Streekholders in beeld - Arnold Mannaert

27-08-2020
0 reacties

Toerend langs akkerranden en bloemplukvelden in Grenspark Groot Saeftinghe moest onze Gids Jan wel uitkomen bij Boerderij Ondersteboven van Annie Audenaert en Arnold Mannaert. Een van de Grenspark Gastheren die we u niet willen onthouden. Welkom op Boerderij Ondersteboven in Ossenisse.

Toen geboren 'Snissenaren' Annie en Arnold in 2008 besloten terug te komen naar Zeeuws-Vlaanderen om de boerderij van Annie's vader over te nemen, kwam een lang gekoesterde droom uit. Na 35 jaar elders in het land gestudeerd, gewerkt en gewoond te hebben was het goed thuiskomen 'op de Snis'. De grote schuur en het land er omheen waren de geknipte locatie om een Bed & Breakfast te beginnen, maar Annie en Arnold zouden zichzelf niet zijn wanneer het daar bij was gebleven. Inmiddels is Boerderij Ondersteboven een begrip in de regio. Als Bed & Breakfast, maar vooral ook als pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en groepen die worden aangetrokken door het enthousiasme waarmee het stel de boel bestieren.

Natuurpoelen, bloemplukweides, patrijzenakkers, rond Boerderij Ondersteboven vind je een groot deel van de kernactiviteiten van Grenspark Groot Saeftinghe terug. De metamorfose van het boerenerf heeft zich niet beperkt tot de gebouwen alleen. Natuurlijk is de gerenoveerde schuur, die naast de B&B ook een museumwaardige collectie landbouwattributen herbergt, het middelpunt van de boerderij, maar de nieuwe start van Annie en Arnold heeft niet alleen hun eigen levens ondersteboven gekeerd. Hier kun je naar hartelust genieten van wat het platteland te bieden heeft. Genieten van een gastvrijheid die in al haar enthousiasme kenmerkend mag worden genoemd voor het grenspark.

En die schatkist van Arnold, vraagt u zich misschien af? Nou, die ontdekt u vanzelf wanneer u een bezoek brengt aan Boerderij Ondersteboven, maar Arnold legt het u ook graag uit in dit interview dat Gids Jan met hem maakte voor RTV Scheldemond. Ook de genoemde toer langs de akkerranden en bloemplukvelden uit de aanhef willen we u natuurlijk niet onthouden. De liefde van Annie voor de flora en fauna rond de boerderij werkt aanstekelijk genoeg om meteen zelf een bezoek aan Boerderij Ondersteboven te willen maken. Alle verdere gegevens vindt u op de website.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen