Catch up

21-08-2020
0 reacties

Twee tomaten lopen over straat, roept de een over zijn schouder naar de ander… In het Engels is het wel grappig, dat begrijpt u. Wat ketchup met Grenspark Groot Saeftinghe te maken heeft kunnen we lezen in een recent artikel in de PZC. De Ketchupfabriek in Graauw, wie kent hem eigenlijk nog niet?

In eigen keuken ketchup maken, wat begon als mediastunt van grafisch ontwerper Patrick Keizer uit Graauw heeft geleid tot een heuse ketchupfabriek. Kleinschalig, dat wel. Heel bewust allemaal, want wanneer je als grap begint met zo'n onderneming, dan moet het ook wel een beetje leuk blijven. Achtduizend flessen ketchup per jaar lijkt een hoop, maar het is natuurlijk niets in vergelijking tot de grote spelers op de markt. Hoe Patrick dat allemaal doet? Dat kunnen we lezen in de uitgebreide artikel dat u hier vindt. En die ketchup? Die koopt u natuurlijk gewoon in de Ketshop in Graauw of op de website van de Ketchupfabriek.

 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen