Ontdek Het Verborgen Geluk in Grenspark Groot Saeftinghe

17-07-2020
0 reacties

Het is niet de eerste en vast ook niet de laatste, maar Boutique B&B Het Verborgen Geluk is wel de meest recente Bed & Breakfast in Grenspark Groot Saeftinghe. Dorthy, Tom en hun dochter Emma-Lynn ontvangen sinds 1 juli gasten in hun hagelnieuwe gastenverblijven in Emmadorp.

Een paar nachtjes in het grenspark is altijd een goed idee. Uitdagende wandelingen, mooie fietstochten, een bezoek aan het PolderMAS, er is altijd genoeg te genieten langs de oever van de Schelde. De stijlvolle kamers van B&B Het Verborgen Geluk zijn daarbij een schitterend uitgangspunt. Wat op het eerste gezicht een oude boerenhoeve lijkt, verbergt acht spiksplinternieuwe luxe gastenkamers en een vakantiewoning. Wat begon met het plan om een oude schuur te verbouwen tot enkele gastenverblijven, heeft uiteindelijk geresulteerd in deze parel. Dorthy, Tom en Emma-Lynn zijn met recht trots op wat ze hier hebben neergezet.

Schitterende vergezichten over de veel geroemde polders, een nieuw aangelegde tuin met zwemvijver en een weide waar de paarden naar hartenlust kunnen grazen. Het hoevegevoel is hier nooit echt ver weg. De gastvrouw kan haar hotelschool-opleiding niet verbergen, maar ook de stijlvolle inrichting is volledig van haar deskundige hand. Hier zul je niet snel het gevoel krijgen dat je iets tekort komt, daar wordt wel voor gezorgd. Als gastheer van Grenspark Groot Saeftinghe kan ze je ook alles vertellen over wat er in Grenspark Groot Saeftinghe allemaal gebeurd. Zo worden die paar nachtjes grenspark altijd een succes.

Meer informatie vind je op de site van Het Verborgen Geluk.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen