Reuring in Perkpolder

foto van varen.be
26-06-2020
0 reacties

Op en om het stadhuis in Hulst begint de activiteit alweer fors toe te nemen. En dan hebben we het niet alleen over de drukte op de terrassen. Politieke partijen en andere belangenvertegenwoordigers komen met het ene plan na het andere. Zoals een 'pop-up jachthaven' in Perkpolder.

Nu Plan Perkpolder vertraagd is en projectontwikkelaar Hulst aan Zee de uitvoering van de eerste fase van het woon-recreatieproject verder voor zich uit schuift, beginnen andere partijen in de regio zich te roeren. Zo is de partij Groot Hontenisse wel te vinden voor een pop-up jachthaven in de oude veerhaven van Perkpolder. Zolang er niet wordt gebouwd zou het een mooie aanvulling zijn op de ontwikkelingen die met de opening van het nieuwe BarGoed zijn opgestart. Vraag is er genoeg, het mooie weer en de vooruitzichten niet meteen verre reizen te kunnen maken heeft de verkoop van bootjes geen windeieren gelegd de laatste maanden.

Op het stadhuis vinden ze de pop-up jachthaven een leuk idee, maar wordt de haalbaarheid voorlopig nog in twijfel getrokken. Vanuit het Grenspark Groot Saeftinghe en het project rond de scheldedorpen is er al van alles gaande en ook voor Perkpolder staat de plannenmachine nog niet stil. Of we daar deze zomer nog iets van zullen merken is nog maar zeer de vraag, maar dat er meer reuring komt in het Ulsterse buitengebied, dat is zeker!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen