Grenspark in tijden van Corona - Iktoon InUlst

08-06-2020
0 reacties

2020 is een vreemd jaar, we weten allemaal hoe dat komt. Ook deze rare tijden brengen mooie dingen voort. Zo spring Hulst voor Elkaar op de kar van Iktoon, een initiatief van de Week van de AmateurKunst. Tijdens Iktoon mogen amateurkunstenaars uit de regio hun kunsten een maand lang tentoonspreiden.

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar is met de iktoon-campagne verandering in gekomen. Heel Nederland is in de maand juni het podium van alle amateurkunstenaars. In onze contreien is Hulst voor Elkaar op de kar gesprongen. Middels een oproep in de media wisten zij een volle agenda bij elkaar te sprokkelen voor een virtueel kunstenfestival. Geen podia of tentoonstellingen dit jaar, maar wel een driedaags virtueel festival waar de hele maand juni aan wordt gewerkt.

Vanaf morgen worden volgens een vooraf afgesproken en Corona-proof schema opnamen gemaakt. Iedere kunstenaar of collectief krijgt de gelegenheid om zich te presenteren gedurende een half uur durende opname. Alles volgens de geldende 1,5 meter regels en zonder publiek. Dat publiek komt dan weer volop aan zijn trekken op 26, 27 en 28 juni, wanneer de opnames worden uitgezonden via jouweventpartners.nl/live. De precieze programmering hiervan zal nog bekend gemaakt worden op de site van Hulst voor Elkaar. Een snelle blik over de opnameprogrammering belooft in elk geval een gevarieerd programma. Komt dat zien!

Meer informatie over Iktoon op de website van Hulst voor Elkaar of op de nationale website van WAK.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen