The 'Fries' Connection

29-05-2020
0 reacties

Een flauwe woordspeling op een filmtitel, echt? We weten het, het is triest. Net zoals we er ons pijnlijk van bewust zijn dat onze hele 'Holwerd aan Zee'-uitstap langzaam een soap-serie begint te worden. Je voelt hem al komen, Corona brengt teveel onzekerheid om de excursie door te laten gaan.

We herhalen de korte herhaling. Holwerd aan Zee is een lokaal initiatief aan de rand van de Waddenzee. Om leegstand en verpaupering tegen te gaan hebben lokale partijen, wij zouden ze Streekholders noemen, de handen ineen geslagen om Holwerd en omgeving opnieuw een aantrekkelijke bestemming en verblijfplaats te maken. Natuur, recreatie, bedrijvigheid, er is meer dan één link met het grenspark. Redenen genoeg om eens ter plaatse te gaan kijken hoe zij dat nu hebben aangepakt.

In de vorige aflevering volgde er een hele uitleg over drukte en andere excuses waardoor de organisatie van de uitstap op de lange baan werd geschoven. De oprukkende Covid-19 problematiek voegde daar weinig positiefs aan toe. Het zal je dan ook niet verbazen dat de cliffhanger van dit seizoen er niet echt een is. Dat de spoiler uit de inleiding van deze aflevering net zo teleurstellend is als deze hele update.

Holwerd aan Zee, we blijven het een schitterend project vinden en ja, zodra de hele pandemie het toelaat, pikken we de draad zeker weer op. Om niet nog meer in herhaling te hoeven vallen, is besloten om de hele uitstap naar volgend jaar te verschuiven. Of, om nog een laatste Hollywood platitude te gebruiken, 'We'll be back!'

 

Holwerd wat..? Oei, de vorige berichten gemist? Kijk dan hier even.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen