MAEX Impuls Zeeland, Versterk je buurt!

11-05-2020
0 reacties

Tot en met 13 mei 2020 kunnen sociale initiatieven uit Zeeland een MAEX Impuls Zeeland aanvragen. Actief in een (buurt)organisatie die wel wat financiƫle ondersteuning kan gebruiken om aan organisatiekracht te winnen? Dien dan NU je project in!

De Maex Impuls 'Versterk je buurt!' wordt mogelijk gemaakt door het VSBfonds en is bedoeld voor initiatieven die bouwen aan sterke buurten en wijken. Initiatieven waardoor mensen elkaar (beter) leren kennen, elkaar ontmoeten, zich ontwikkelen en actief meedoen in hun omgeving. Het is een fonds voor (bestaande) initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken. Een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is.

Misschien nu wel meer dan ooit, is er tijd, ruimte en vooral behoefte om sociale initiatieven te versterken en te professionaliseren. Eindelijk de website up to date (laten) maken, hulp bij het ontwikkelen en schrijven van een meerjarenplan, financieel advies, het organiseren van webinars, het opzetten van een administratie, een webshop (laten) ontwikkelen en zo zijn er nog tal van andere voorbeelden te bedenken.

Wij kunnen ons voorstellen dat er ook binnen Grenspark Groot Saeftinghe tal van initiatieven lopen die wel een organisatorisch steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kijk daarom snel even op de onderstaande link om meer te weten te komen over de MAEX Impuls Zeeland. De aanvragen voor dit jaar staan nog open tot woensdagavond 13 mei 2020, 22:00 uur.

 

Klik hier voor meer informatie over de MAEX Impuls Zeeland.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen