Grenspark in tijden van Corona - Inulst Update

16-04-2020
0 reacties

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, ook in het grenspark. Zeker nu de grens gesloten is, worden bewoners en Streekholders bijzonder uitgedaagd. De ondernemersvereniging in Hulst steekt na de Inulst Express de inwoners nu ook een hart onder de riem met een korte video.

Nu iedereen wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven, hebben verschillende Hulsterse ondernemers besloten de handen ineen te slaan. Nu van ons allemaal verwacht wordt dat we zoveel mogelijk thuisblijven, hebben zij de Inulst Express in het leven geroepen. In een poging onnodige verplaatsingen zoveel als mogelijk te voorkomen, geen voorraden te hoeven weggooien en verliezen voor winkeliers en restaurateurs nog enigszins binnen de perken te houden, leveren diverse ondernemers hun producten nu aan huis. Via Inulst Express vindt u de aanbieders in de regio Hulst nu op één centrale plek.

Hoewel fysieke winkels in Nederland tot nader order nog gewoon open zijn, zijn alle horeca-gelegenheden gesloten voor verteer ter plaatse. In aanvulling op de afhaal- en thuisleverservice van veel restaurateurs, biedt de Inulst Express nu ook uitgebreide thuislevering van uw boodschappen. Dagelijks komen er nog nieuwe aanbieders bij. Kijk op de website van Hulst Vestingstad voor het actuele aanbod en de juiste links en telefoonnummers.

Ondernemers Hulst steken hun klanten een hart onder de riem.

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen