Invloed Coronavirus op functioneren Grenspark

16-03-2020
0 reacties

Zoals overal zijn de gevolgen van het Coronavirus ook voelbaar binnen Grenspark Groot Saeftinghe. Gastheren en Streekholders zijn gebonden aan de algemene verordeningen van zowel de Vlaamse als de Nederlandse regeringen. Activiteiten en evenementen worden opgeschort, commerciƫle activiteiten beperkt

Als gevolg van de wereldwijde pandemie komt ook de werking van het grenspark op een lager pitje te staan. Waar achter de schermen zo goed en zo kwaad als mogelijk wordt doorgewerkt aan de ontwikkeling, vallen de dagelijkse activiteiten langzaam stil. Horecafuncties zijn op last van de overheid gesloten, evenementen zoals de eerste verjaardag van Buurderij Graauw en de officiële afsluiting van het Interreg-project, worden tot nader order uitgesteld. De infokeet is in ieder geval t/m 3 april gesloten voor publiek. Houdt deze pagina in de gaten voor al het laatste nieuws over Grenspark Groot Saeftinghe.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen