Drukbezochte Inloopbijeenkomst Streekholders!

02-12-2019
0 reacties

Woensdag 27 november hebben we in het Jeugdcentrum in Prosperdorp een drukbezochte inloopbijeenkomst gehouden voor onze Streekholders.

Het was een zéér interessante avond! Alle lopende projecten in het Grenspark werden er gepresenteerd en ook de bureaus die met diverse projecten aan de slag gaan, of al bezig zijn, waren aanwezig om een ieder te leren kennen. Meer informatie over de projecten lezen of toch nog met een prangende vraag of reactie komen? Dat kan! Kijk hiervoor bij 'projecten en initiatieven'. 

Ondertussen hebben wij genoten van de heerlijke hapjes, drankjes en het uitgebreid dinerbuffet dat onder leiding van Alexander Cerpentier, samen met enkele clubleden van de Smaak van Waas (onder andere Kris Van Royen en Wim Tindemans) werd geserveerd. 

Als afsluiter van de avond  heeft Ro van Ro&Ad Architecten een bevlogen presentatie gehouden over de invulling van de Panoramaheuvel in het Grenspark. Dat dit meer dan genoeg gespreksstof opleverde met de aanwezigen mag geen verrassing heten. Meer weten over het project Panoramaheuvel? Kijk hier!

Het was een zeer geslaagde avond! Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen