Emmadorp Maximaal

21-07-2023

Begin

13-08-2023 om 11:00

Einde

13-08-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Groot is het niet, niet veel meer dan een gehucht onder aan de Scheldedijk, maar wanneer ze er in Emmadorp de schouders onder zetten zijn ze niet te stoppen. Dit wordt niet zomaar een kermis, geen ordinaire braderie en al helemaal niet gewoon het volgende dorpsfeest, dit is Emmadorp Maximaal!

De Koninginnestraat in Emmadorp wordt op zondag 13 augustus omgetoverd in een langgerekt bruisend feest. Van bij het Verborgen Geluk tot aan Het Verdronken Land, je hoeft je geen moment te vervelen. Het beste, het lekkerste en het leukste van Grenspark Groot Saeftinghe vind je hier. Iedereen doet mee. Bewoners en ondernemers van Emmadorp en wijde omgeving slaan de handen in elkaar om jou als bezoeker kennis te laten maken met de geneugten van de polder. Zo doen we dat hier.

Vanaf het moment dat rond elven de openingsprocessie door de Koninginnestraat richting de Scheldedijk trekt is het spel op de wagen. Letterlijk. Een lang lint van marktkramen flankeert de route, onderweg maak je kennis met de mooiste producten die het grenspark te bieden heeft, laat je je verrassen door onverwachte acts of beroerende optredens. Een natje en een droogje kun je wel overlaten aan de ondernemers hier in Emmadorp, zij zullen royaal aanwezig zijn met hun eigen lokale lekkernijen.

Een hapje, een drankje, muziek, vertier en lokale producten. In Emmadorp laten ze het daar niet bij. Wie wil stapt op voor een van de verrassende excursies en ontdekt zo de geheimen van het achterland. Wanneer je het over je hart kunt krijgen om de feestelijkheden even achter je te laten natuurlijk, dat spreekt voor zich, want er is hier al zoveel te beleven. Teveel om op te noemen zegt het cliché. We weten allemaal dat we dat hier in Emmadorp meer dan waar gaan maken.

Voor nu lijkt het nog rustig in en om de Koninginnestraat. Achter de schermen draait de organisatie op volle toeren. Bijna klaar voor een allereerste editie van wat wel eens een lange traditie zou kunnen worden. Emmadorp Maximaal, zondag 13 augustus van 11 tot 18 uur in de Koninginnestraat te Emmadorp. Letterlijk en figuurlijk niet te missen. Jij komt toch ook?

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen