Boergondische wandeltocht | Pinksteren

10-05-2021

Begin

23-05-2021 om 09:00

Einde

23-05-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ontdek Grenspark Groot Saeftinghe komend pinksterweekend eens op een andere manier. Vijf ambitieuze ondernemers, enthousiaste streekholders, laten je met alle plezier de streek ontdekken tijdens de Boergondische Wandeltocht op zondag 23 mei en maandag 24 mei.

In april vond de eerste editie van de Boergondische Wandeltocht in het grenspark plaats. Wegens het grote succes wordt nu een tweede editie georganiseerd! 

Unieke, onbekende plekken
Geniet tijdens de Boergondische Wandeltocht van 8 of 14 kilometer van het prachtige zicht op o.a. de Westerschelde en ontdek de onbekende parels van het gebied. Wandel op onverharde paden, over de mooiste dijken, over het boerenland en door de prachtige boomgaarden die volop in bloei staan. Ook is er een korte route van 5 kilometer op verharde paden beschikbaar voor de allerkleinsten. Voor de mensen die slechter ter been zijn is er zelfs de mogelijkheid om in het zonnetreintje stap en zo de route te beleven.  

Boergondische takeaway in de polder
Een stevige maaltijd voor vertrek? Dat is niet nodig, want… de naam van de wandeltocht verraadt het al, tussendoor kun je genieten van boergondische takeaway versnaperingen. Deze zijn te verkrijgen bij streekholders, tevens startplaatsen, De MariahoeveCafé het Verdronken LandB&B Het Verborgen GelukVoedselbron Graauw én ZVL Friet. Proef van de lekkerste streekproducten.

Inschrijven
Door de huidige coronamaatregelen is vooraf inschrijven voor de Boergondisch Wandeltocht verplicht. Na inschrijving ontvang je een mail met de gegevens die je hebt ingevuld in de Google Form, deze mail is tevens je bevestiging van inschrijving. Let op, deze mail kan in je spam belanden, kijk dus zeker je spam na als je de mail niet direct kan terugvinden in je inbox.

Meld je hier aan voor de wandeling.

Zonnetrein
Voor mensen die minder mobiel zijn, is er de mogelijkheid om de route af te leggen met de Zonnetrein en zo het grenspark te beleven. De zonnetrein vertrekt en eindigt op De Mariahoeve in Emmadorp. Voor de rit  vragen we een vergoeding van €5,- per deelnemer.

Meld je hier aan voor de Zonnetrein.

Vragen
Heb je nog een vraag? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Bekijk hier de Q&A.

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen