3e Online Talkshow Grenspark Groot Saeftinghe: Showcooking

11-01-2021

Begin

25-01-2021 om 17:30

Einde

25-01-2021 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Dat ziet er lekker uit toch? De vegetarische lasagne op de foto hierboven. Groot Saeftinghe Smaekt! En jij kunt leren dit topgerecht vol verse streekproducten uit het grenspark te maken! Hoe? Dat leggen we hieronder aan je uit.

Het begin van het nieuwe jaar 2021 is een mooi moment om weer eens bij te praten en te vertellen wat er allemaal op stapel staat. Daarom organiseren we een nieuwe derde online talkshow. Een heel bijzondere: het wordt een ‘Showcooking’ uitzending, vol lekkers om je vingers bij af te likken...

De uitzending staat in het teken van het streekmerk Grenspark Groot Saeftinghe. Dit keer vanuit maar liefst twee locaties. We praten je bij over het streekmerk en andere ontwikkelingen in het grenspark vanuit de Abdijstudio in het provinciehuis in Middelburg. Vanuit Bed & Breakfast ‘Het Verborgen Geluk’ in Emmadorp zal aanstormend kooktalent Yassin Hadouchi samen met jou als kijker een vegetarische Grenspark Groot Saeftinghe lasagne 2.0 bereiden. Het gerecht bestaat uit producten van diverse streekholders uit het gebied en staat symbool voor de start van de ontwikkeling van het streekmerk.

Kijk, luister en kook je maandag 25 januari ook mee?

Schrijf je nu in!
Via onderstaande button kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Uniek maaltijdpakket met streekproducten
Wil je het gerecht live meekoken met Yassin Hadouchi? Dan maken we het je wat makkelijker. Speciaal voor alle streekholders stellen we een pakket samen met de belangrijkste ingrediënten. Een pakket is voldoende voor twee personen. Je kunt dit pakket op zondag 24 januari via een drive-thru gratis bij ons ophalen (één pakket per registratie.). Een mooi moment om ons, coronaproof, weer eens te ontmoeten. Lukt dit niet, dan kun je het pakket op maandag 25 januari ophalen. Geef de gewenste dag,
locatie en tijdstip aan via de aanmeldlink.

JA IK MELD ME AAN!

Bekijk hier de uitnodiging!

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen