Submenu

Presentatie ontwerp

27-05-2019
0 reacties

Wethouder Diana van Damme heet iedereen welkom. Na een korte terugblik op het gehele traject en vertoning van de film van de Westerscheldekust vertelt Ro Koster over het ontstaan van het idee en de achterliggende onderwerpen die ermee verbonden zijn.

Zo wordt de samenwerking en samenhang met het Grenspark Groot Saeftinghe duidelijk, wordt het duurzaamheidsaspect toegelicht, het streekproduct en de kans die het kan bieden aan inwoners en ondernemers van Walsoorden.

In Walsoorden wordt het idee gepresenteerd van een soort tribunetrap. Een brede trap met verlichting waarop je kan lopen en zitten. Het pad loopt door tot op de veerstoep en wordt verlengd met een steiger om zo nog dichter bij de schepen te staan. Walsoorden is ten slotte dé schepenspotplaats van Nederland. Over het algemeen is er niemand tegen dit ontwerp. De aanwezigen willen graag mee blijven denken want zij kennen de plek als geen ander. Zo moet er rekening worden gehouden met springtij en het water dat op de veerstoep komt te staan.

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen