Word jij ook gastvrouw of gastheer?

04-03-2022
530 keer bekeken 0 reacties

Hier in Grenspark Groot Saeftinghe kun je overal onze gastheren en gastvrouwen vinden. Gedreven ondernemers die met beide benen in het grenspark staan en dit maar wat graag uitdragen. Dit voorjaar wordt opnieuw de cursus Gastheer van het Landschap aangeboden. Dat is ongetwijfeld ook iets voor jou!

Ben jij ook op zoek naar een manier waarop je jouw gasten meer kunt vertellen over de bijzondere kenmerken van de omgeving? Wil je actief betrokken zijn bij initiatieven en projecten die plaatsvinden in het grenspark? Dit voorjaar organiseert Grenspark Groot Saeftinghe opnieuw een cursus Gastheer van het Landschap voor horeca- en recreatieondernemers in het grenspark.

Tijdens vier cursusdagen krijg je het grenspark van een heel nieuwe kant te zien, kennismaking met elkaar en de omgeving staat daarin centraal. Wist je bijvoorbeeld dat het krekengebied rond het grenspark meer vertelt over de ontstaansgeschiedenis van het gebied? Heb je het grenspark al eens vanaf het water bekeken? Herken jij de smaken van de (Zeeuws-) Vlaamse polders? Kortom: tijdens de cursus doorleef je het grenspark met al je zintuigen. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en werk je samen aan producten, diensten of arrangementen waarmee je inspeelt op de bijzondere kenmerken van het gebied. Op die manier kun je jouw gasten, personeel of zakelijke relaties iets extra’s bieden en gericht doorverwijzen.

Ook na de cursus speel je als gastheer of gastvrouw een actieve rol binnen het grenspark, want samen willen we blijven bouwen aan het grenspark van de toekomst. Dit doen we onder andere in de vorm van interactieve netwerkbijeenkomsten en werkgroepen van streekholders voor verschillende onderwerpen, initiatieven en projecten. Een win-win voor zowel gastheren als voor het gebied.

Praktisch

De cursusdata voor 2022 zijn vastgesteld op

  • Dinsdag 19 april van 13u tot 17u
  • Dinsdag 10 mei van 13u tot 17u
  • Dinsdag 17 mei van 13u tot 17u
  • Dinsdag 31 mei van 8u tot 15u

In de uitnodiging vind je meer informatie terug over deelname aan de cursus, inschrijvingen en praktische informatie. Bij vragen of onduidelijkheden, aarzel niet om ons te contacteren!

Inschrijven kan hier

 

 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen