De Voedselbron Graauw

Fotografie: Klaske Kuperus Fotografie
08-08-2019
824 keer bekeken 0 reacties

Wanneer je honger hebt, ga je naar de Voedselbron. In de biologische tuin rijpen de Zeeuwse gezondheden, maar het bijzonderste is ongetwijfeld het voedselbos. Daar gebruikt de landbouwer de ecologische bosprocessen om rijke, vitale voeding te laten groeien.

Verneem er alles over tijdens een rondleiding doorheen de groene oase. Sonja en Emiel geloven dat iedereen gelukkiger is als je ontspannen bent. Met de Voedselbron creëerden ze een opmerkelijke plek, waar mensen het hoofd leegmaken, ontspannen en energie opdoen. Naast rustige overnachtingsmogelijkheden in safaritenten middenin de natuur, leiden de landbouwers bezoekers rond in het Voedselbos. Daar telen zij biologische groenten en fruit volgens een wel heel bijzondere formule.

Alle vers geoogste voeding belanden later de dag aan de lekker lange dinertafel, waar je vrij kan aanschuiven. Kom langs en laat je leiden door wat fijn voelt. Buiten in het bos en in het gras, op je bord en in je glas. 

Je kunt er zelfs overnachten in één van de luxe safaritenten.

Meer informatie vind je op: www.voedselbrongraauw.nl

Afbeeldingen

Gastheer

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen