Boergondisch wandelen & fietsen met de streekholders

14-08-2021 0 reacties

Begin

15-08-2021 om 00:00

Einde

16-08-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Na twee succesvolle edities van de Boergondische wandelingen, bracht de Boergondische fietstocht een wat groter gedeelte van het grenspark voor het voetlicht. De polders gonzen van de bedrijvigheid!

Blijft het enthousiasme van de streekholders en de kwaliteit van de aangeboden producten onverminderd hoog, het ontdekken van Grenspark Groot Saeftinghe op de fiets is toch net weer even anders dan te voet. Een wat ruimer overzicht, nieuwe plekjes ontdekken en natuurlijk genieten van het perfecte fietsweer. Dankzij de inzet van de organiserende streekholders en de vele enthousiaste fietsers werd ook deze dag andermaal een groot succes. Wordt ongetwijfeld vervolgd.Met bijna duizend geregistreerde fietsers en nog heel wat mensen die op de bonnefooi naar Grenspark Groot Saeftinghe waren gekomen, was de eerste Boergondische Fietstocht een groot succes. Het gonsde van de bedrijvigheid op de smalle wegen van het grenspark. De organiserende Streekholders waren meer dan trots op wat ze ook dit keer weer bij elkaar hadden gebracht. De vele deelnemers waren stuk voor stuk dolenthousiast over de organisatie, de afwisselende fietsroute, de culinaire geneugten en de gezellige drukte. Een toeloop die, hoewel onverwacht, nergens voor opstoppingen of onveilige situaties zorgde.

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen