Grenspark Groot Saeftinghe Talkshow

07-07-2020 0 reacties

Begin

07-07-2020 om 19:00

Einde

07-07-2020 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Een overrompelend aantal kijkers kon dinsdagavond live meekijken met de allereerste Grenspark Talkshow. Vanuit paviljoen 't Schor in Paal kregen de kijkers een prachtige inkijk in de werking van Grenspark Groot Saeftinghe. Dikke bonus, de onthulling van het schitterende nieuwe grensparklogo.

Presentatoren Richard Meersschaert en Marc Panier brengen met veel flair een interactief panelgesprek met een scala aan gasten, informatieve intermezzo's en rechtstreekse interactie op de vragen van de ingelogde kijkers. Wie nog het gevoel heeft dat Corona het grenspark een beetje heeft lamgelegd, weet na het kijken van deze talkshow wel beter. Projectleiders Pieter Jan Meire en Richard Rozemeijer weten als sidekick van het duo presentatoren telkens net dat beetje extra informatie te geven, al ligt de nadruk toch vooral op de verhalen van de studiogasten. Streekholders, gastheren en partners in het project, iedereen is vertegenwoordigd. Met veel enthousiasme, dat mag gezegd worden, al kan dat ook weinig anders in zo'n mooi project.

Zoveel informatie in slechts 75 minuten en dan ook nog eens op een manier dat de glimlach niet van je gezicht te krijgen is? That's entertainment galmt het door mijn hoofd, en het is nog waar ook, de vele live-kijkers hebben overschot van gelijk. Gelukkig is de talkshow ook terug te kijken voor hen die niet in de gelegenheid waren om live mee te kijken. Via de link onderaan dit artikel kom je rechtstreeks op de juiste plaats. Doen hoor, want behalve het allerlaatste nieuws over Grenspark Groot Saeftinghe krijg je gewoon een erg leuk programma voorgeschoteld.

Tekst: Marc Zaan

Terugkijken? Klik hier!

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen